Gratis website bij uw abonnement

Gratis

WEBSITE!

Bij een onderhoudsabonnement

Budget website

Wij bouwen en onderhouden jouw website en blijven ervoor zorgen dat de website veilig en werkend is en blijft. 

19 euro per maand

Bestel onze budget website

Professionele website

Een volledig eigen ontwerp en niet gebaseerd op een standaard thema. De website kan worden voorzien van speciale functionaliteiten zoals voor makelaars, webshops, betaalsystemen, geografische elementen enz. 

59 euro per maand

Bestel onze pro website

Corporate website

Voor bedrijven die hogere eisen stellen aan design, functionaliteit, hosting meerdere websites, eventueel een combinatie met websites en webshops.

179 euro per maand

Bestel onze  corp website

WIL JE ALLEEN WEBSITE ONDERHOUD?

Met een website onderhoudscontract blijft je website niet alleen veilig, maar ook altijd in ontwikkeling. De populariteit van WordPress en haar levendige community van ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw website in tegenstelling tot de websites uit vervlogen tijden alleen maar beter kan worden. Als je een onderhoudscontract bij ons afsluit zorgen wij ervoor dat jouw website altijd voorop blijft lopen.

200 websites

Wij bouwen de websites en zijn daarna vrijwel dagelijks in de weer met technische updates om je website veilig en online te houden. Elke nacht maken we een backup uit van alle sites en verzorgen wij je domeinnaam, hosting, e-mail en staan we je graag elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. 

8 virtual private servers

VPS is een afkorting voor Virtual Private Server. Wij beschikken over 8 virtual private servers waarop voldoende capaciteit beschikbaaar is voor uw website of webshop. Mocht het onverhoopt niet voldoende zijn dan breiden we gewoon uit. 

2 eigen mailservers

Iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres bij Gmail, Hotmail of zijn internetprovider. Maar vertrouwt u uw e-mailprovider wel? Irriteren de advertenties in webinterfaces? Of wil u meer controle over het spamfilter? Er zijn talloze redenen te bedenken om niet tevreden te zijn met uw huidige e-mailoplossing.

Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site.

Met een website onderhoudscontract blijft je website niet alleen veilig, maar ook altijd in ontwikkeling. De populariteit van WordPress en haar levendige community van ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw website in tegenstelling tot de websites uit vervlogen tijden alleen maar beter kan worden. Als je een onderhoudscontract bij ons afsluit zorgen wij ervoor dat jouw website altijd voorop blijft lopen.

Website onderhoudscontract

Bij een website onderhoudscontract loggen wij elke maand (en vaker indien nodig) in op je website en maken we een volledige backup van je site, bestanden en database. Daarnaast werken wij zowel WordPress, thema en plugins bij naar de laatste versies. Als een plugin niet meer werkt of er een beter alternatief beschikbaar is dan installeren wij deze voor je. Ook monitoren wij jouw website real-time op aanvallen van buitenaf. Gaat je website onverhoopt toch offline? Dan herstellen wij deze zonder extra kosten.
bestel een abonnement ›

Compleet ontzorgd

Naast ons basiscontract is het ook mogelijk om een uitgebreider onderhoudscontract af te sluiten. Voor 50 euro per maand doen we niet alleen het technische onderhoud, maar nemen we je echt al het werk uit handen. Voor dit bedrag kan je één keer per maand al je wijzigingen aan de website door ons laten uitvoeren. Lever ons de informatie aan en wij geven het vorm, optimaliseren het voor zoekmachines en plaatsen het voor je. Zodoende is je website altijd up-to-date en heb jij als ondernemer je handen vrij om echt te ondernemen!
bestel een abonnement ›

Is website onderhoud echt nodig?

Je kunt dagelijks geen nieuwssite meer openen zonder te lezen over hackers en waar je zou denken dat hackers geen interesse hebben in jouw site dan heb je het helaas mis. Deze internetcriminelen proberen via speciale software op alle mogelijke manieren in te breken op websites om gegevens te stelen of dubieuze reclamelinks te plaatsen. In het ergste geval raakt je domeinnaam besmet en komt je bedrijfsmail niet verder meer dan de spam inbox van je klanten. Wij helpen je graag om dit te voorkomen!
bestel een abonnement ›

Onderdelen onderhoudscontract

Hosting & domein website
Onderhoud CMS
Backups website
Website statistieken rapportage
Website support
Controle werking website
Content creatie en uitvoering


Mist u het onderdeel waar u naar opzoek bent?
Vraag het ons en we bespreken de mogelijkheden.
Vertel mij meer >

Zympel.nl is onderdeel van:

Menu

HomeOver onsOns werkProducten en dienstenContact

Adres en info

Oude Middenweg 172491 AC Den HaagT: 070-8878204M:06-41940905KvK: 65696018

Onze andere sites

bpm-online.nlbpmonlinepartners.nlexepta.euexepta.nl
envelope-ocogtag