ONS GEHEIM? WIJ LUISTEREN

Zo zetten we uw wensen om in resultaatgerichte oplossingen

Wij begrijpen u

Als het er echter om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert. En dat kan natuurlijk alleen als je de klant goed begrijpt, weet wat de doelstellingen, wensen en behoeftes van het bedrijf zijn en welke problemen of bottlenecks uit de weg moeten worden geruimd. Dus luisteren we heel goed naar u.

Zo proberen we de kern van de probleemstelling naar boven te halen. Vervolgens zetten we onze creativiteit in om oplossingen te bedenken die niet alleen uw automatisering, maar uw hele bedrijfsresultaat ten goede komen en bespreken die oplossingen met u. Pas wanneer we het helemaal eens zijn over de aanpak gaan we over tot de invulling.

Flexibiliteit is key

We gaan flexibel te werk en houden steeds intensief contact met u, zoals het een ware partner betaamt. Afijn, wij geloven gewoon in tweerichtingsverkeer. Onze brede ervaring geeft u een helikopterview.

Om welke specialisatie het ook gaat, we sluiten een project nooit zomaar af. We kijken altijd terug om te leren van onze ervaringen. Ook onze kennis vullen we voortdurend aan. Van die brede kennis en ervaring profiteert uw bedrijf.

Stel dat u ons inhuurt voor een specifieke opdracht, bijvoorbeeld het opzetten van uw website of het verzorgen van uw CRM implementatie, het belet ons niet om ook buiten dat terrein ‘om ons heen te kijken’.

Zo kunnen we constateren of bepaalde gesignaleerde knelpunten inderdaad met de automatisering te maken hebben of misschien elders in het bedrijf hun oorzaak vinden.

Uw wensen zijn maatgevend

Juist door onze brede ervaring met organisaties kunnen we u goed inzicht geven in wat er speelt, zodat u snel de vinger op de zere plek kunt leggen. Uw wensen zijn maatgevend.
Een gezonde dosis eigenwijsheid is ons daarbij niet vreemd. Maar waarschijnlijk verwacht u ook niet anders. Onze brede ervaring en kennis is immers hetgeen wij u als toegevoegde waarde kunnen bieden? Daardoor staan we stevig genoeg in onze schoenen om u van repliek te dienen wanneer we denken dat u op een andere manier betere resultaten bereikt.

Natuurlijk betekent dat niet dat we gewoon maar doordrammen. Nee, we rapporteren nauwgezet over hetgeen we in uw bedrijf signaleren en geven u op basis daarvan advies, ook als u daar niet specifiek om gevraagd heeft. En besluit u om redenen die wij misschien niet kunnen overzien toch een andere weg te bewandelen, dan gaan we op die weg verder met onverminderde energie, geestdrift en creativiteit. Per slot zijn uw wensen voor ons maatgevend.

U weet altijd precies waar u aan toe bent

We gaan ervan uit dat u helderheid wilt. Daar kunt u dus op rekenen, met Exepta weet u precies waar u aan toe bent. Dat houdt niet alleen in dat we onze adviezen onderbouwen met concrete ervaringen die we eerder op dat terrein met andere bedrijven hebben opgedaan. Dat betekent ook dat u er steeds van op de hoogte bent hoe het staat met de drie factoren die het succes van een project bepalen: tijd, kwaliteit en geld. We presenteren dus van tevoren een duidelijk plan, compleet met heldere planningen en begrotingen en houden ons daar aan.
We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.
Vraag informatie ›

Door creativiteit en efficiency de beste prijs-prestatie

Exepta is gek op uitdagingen. Heeft u een probleem, dan maken we daar onmiddellijk ons probleem van en rusten niet voordat we een oplossing hebben bedacht. Dat kán soms een beproefde standaardoplossing zijn, maar meestal wordt ook díe op een creatieve en inventieve manier in de praktijk gebracht. Iedere organisatie is immers weer anders, dus daar moet je je manier van werken op afstemmen. En dat doen we.

Binnen budget en tijd

We zijn niet alleen creatief op het gebied van de kwaliteit van de oplossing. We realiseren ons ook dat uw budget en uw tijd niet ongelimiteerd zijn. Dus zoeken we altijd naar alternatieve wegen die u sneller en tegen minder kosten naar uw doel brengen. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook in ons eigen belang. Als u tevreden bent, denkt u bij een volgend project immers weer aan Exepta, en die continuïteit vinden wij belangrijker dan het korte termijn resultaat.
Ja, ik heb interesse ›

Zympel.nl is onderdeel van:

Menu

HomeOver onsOns werkProducten en dienstenContact

Adres en info

Oude Middenweg 172491 AC Den HaagT: 070-8878204M:06-41940905KvK: 65696018

Onze andere sites

bpm-online.nlbpmonlinepartners.nlexepta.euexepta.nl